top of page
Rok

Wil jij met mij aan de slag? 

Ben je op zoek naar een coachingstraject of verdieping voor jezelf of jouw team? Wil jij daadwerkelijk transformeren en inzicht krijgen in jezelf? Ik ga uit van jouw talent en jouw potentieel.  Ik werk met (intensieve) individuele trajecten en teamsessies. Ook geef ik verschillende trainingen. Hieronder een overzicht van mijn aanbod. 

Talent & Levensmissie 

Talentenspel

Iedereen heeft een levensmissie én de talenten om die missie te verwezenlijken.

Met het Talentenspel ga je een transformerend proces aan om innerlijk leiderschap te pakken. Individueel als team of in een groep. 

Raaf

Talent & Motivatie 

TMA

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in het werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. 

De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je drijfveren en ontwikkelmogelijkheden te maken. 

Wolf

Talent & Aanleg

Human Design 

Human design geeft inzicht in jouw persoonlijke blauwdruk. Het moment dat je geboren bent heeft je een bepaalde blue print of design meegegeven.

 

Human Design geeft je handvatten om je unieke eigenheid te erkennen en te omarmen. Het biedt praktische richtlijnen om ze toe te passen in je leven en werk.

Boom

Talent in je Lijf

Levensenergie

Als je in je lijf aanwezig bent, gaat je levensenergie stromen. 

 

Door middel van bewustwording kan je dieper voelen in je lijf.  Maak de reis naar binnen in een veilige en liefdevolle bedding.

Met het in evenwicht brengen van mannelijke en vrouwelijke energie komt je makkelijker in de flow. 

Slang
Goud In je Kracht
logo

“Irma straalt rust en vertrouwen uit waardoor het meteen tijdens de eerste sessie lukte mijn onderbewustzijn aan te spreken. Bij Irma kun je helemaal jezelf zijn en dat voel je"
Wendy - beleidsontwikkelaar

bottom of page