top of page

Grootheidsschroom

Wie denk ik wel dat ik ben?


Heb jij deze gedachte ook wel eens? Als je een tof idee hebt, of iets nieuws de wereld in wil brengen? Je eigen gedachten wilt uiten?


Ik denk dat veel te veel mensen deze gedachte hebben. Ik geloof echt dat we met z’n allen zoveel meer mooie dingen kunnen creëren als we in onze eigen grootsheid kunnen gaan geloven.


Hoe vaak heb ik me wel niet laten leiden door verwachtingen, normen en oordelen van anderen? Het is niet altijd makkelijk om je eigen weg te vinden en je eigen doelen na te streven.


Mijn wereld ziet er vandaag zo anders uit dan een paar jaar geleden! Ik had geen idee wat mijn dromen waren en waar ik echt blij van werd. Wat kom ik hier eigenlijk doen? Wat heb ik hier te brengen?


Als je het gevoel hebt dat je gevangen zit in de angst voor afwijzing of negatieve oordelen van anderen kan dat je weerhouden om je dromen na te jagen.


Wat als je die angst loslaat en jezelf toestaat om vrij te zijn om te zijn wie je echt bent en te doen wat jou vervult?


Hoe groots kan jij dan dromen?


Hoe zou het zijn als jij jouw volle potentie leeft?


Ik zie het elke keer gebeuren als mensen in hun kracht gaan staan en echt gaan geloven in zichzelf. Dan gebeuren er zulke mooie dingen!


PS: Wil jij jouw volle potentie leven? 27 en 28 juni 2024 gaan we 2 dagen duiken in onze eigen grootsheid. Wat zijn jouw talenten? En wat is het mooiste dat jij hier op aarde neer kan zetten.

Doe je mee?

Commentaires


bottom of page