top of page

Wat als ze m'n dagboek lezen

Als kind lag ik uren op mijn bed met mijn dagboek. Ik vond het heerlijk om op te schrijven wat ik had mee gemaakt. Vooral als het een beetje spannend of lastig was. De liefde was ook een geliefd onderwerp. Elke blik en aardig gebaar van iemand waar ik een oogje op had werd opgeschreven. Een mooi plaatje erbij plakken of tekenen en ik was gelukkig.


Ergens ben ik gestopt met schrijven.


Als ik er nu aan denk, voelt dat zoooo onwerkelijk wat de reden daarvoor was. De gedacht die mij op geen gegeven moment tegen ging houden was:


“Wat als (ik doodga en) ze mijn dagboek lezen.”


* “Wat moeten ze er wel niet van denken?”

* “Wat als ze kunnen lezen dat ik hele rare gedachten heb?”

* “Wat als ze erachter komen dat ik helemaal niet zo perfect ben als ik me voorhoudt?”


Ergens ben ik daar stukjes van mezelf gaan verstoppen. Die delen van mij waarvan ik dacht dat ze het daglicht niet kon verdragen. Die ik vooral niet moest laten zien.


Wat als…


Dit zijn momenten waarop je je natuurlijke flow in de weg zit. Je bouwt je eigen blokkades en remt je eigen stroom af.


Human Design gaat ervan uit dat alle energie naar de keel stroomt. Uiteindelijk wil de energie van dat wat je bedenkt (druk vanuit het hoofdcentrum) en van wat we voelen, ervaren, willen en zijn (druk vanuit de wortel) zich uiten en manifesteren.


In jouw stroom heb je in de loop van je leven allerlei blokkades opgeworpen. Je bent gaan geloven dat je te veel bent of niet goed genoeg op bepaalde thema’s. Dit zijn momenten waarop je jezelf in de weg zit. Je bouwt je eigen blokkades en remt je natuurlijke stroom af.


Maar wat als ik je zou vertellen dat jouw stem de sleutel is om deze blokkades op te heffen? Dat je je natuurlijke stroom weer kunt vinden door je stem te gebruiken om jezelf te uiten, te helen en te verbinden?


Ga mee op reis naar authentiek jezelf zijn. Neem contact met me op voor de mogelijkheden!Commentaires


bottom of page