top of page

In een hokje gedrukt

Vandaag had ik een gesprek met iemand over zijn Human Design Chart en ik betrapte mezelf erop dat ik onbewust toch aannames deed op basis van het plaatje dat ik voor me zag. Jij bent iemand die … ( in dit geval:… door anderen gezien wordt als de brenger van praktische oplossingen voor problemen).


Voor mij een moment om alert op te zijn. Dat wat je verteld aan iemand over zijn of haar Design, kan ook op de verkeerde manier opgevat worden.


Een Human Design Chart geeft handvatten om de energie van iemand te lezen. Het is een basis blauwdruk die iemand mee krijgt bij zijn geboorte.


Dat wil niet zeggen dat degene die voor je zit zijn chart is. Hij of zij heeft een Human Design chart.


We hebben allemaal te maken met nature and nurture. Onze opvoeding en de ervaringen die we opdoen in dit leven hebben invloed op de manier waarop we naar onszelf kijken, hoe we onszelf ervaren en hoe we over onszelf denken.


Human Design biedt je de mogelijkheid om te gaan experimenteren. Het nodigt je uit om te onderzoeken waar je volgens je eigen strategie en autoriteit leeft en waar je iets over jezelf bent gaan geloven wat wellicht niet (langer) past. 


Alle energie die je terugziet in een Human Design Chart zit in ons allemaal. Iedereen heeft een eigen unieke manier van doen en zijn. We hebben allemaal de mogelijkheid om ons mooiste zelf te leven.


We hebben alleen voorkeuren voor bepaalde strategieën. Hoe meer je je bewust wordt van je eigen aannames, gedachten en gevoelens, hoe makkelijker je leiderschap kan gaan nemen in je eigen leven.


Ik ben me er heel erg bewust dat de informatie die ik geef over iemand zijn chart gekleurd is door mijn werkelijkheid. De bril waardoor ik naar de wereld kijk. Die informatie die ik interessant vind zal ik eerder delen. De onderdelen die ik zelf herken of doorleeft heb kan ik makkelijker overbrengen dan dat wat mijn aandacht nog niet heeft gepakt.


Het laatste wat je wilt bij het werken met Human Design is om iemand in een hokje te duwen.

 


Benieuwd naar wat Human Design voor jou kan betekenen? Wil je meer inzicht krijgen in jezelf en je levenspad? Neem dan gerust contact met mij op voor een persoonlijke Human Design reading of coachingstraject. Samen kunnen we ontdekken hoe je jouw innerlijke leiderschap kunt versterken en jouw unieke pad naar vervulling kunt bewandelen. Ik kijk ernaar uit om je te gidsen op deze boeiende reis.

 


Comments


bottom of page