top of page

Orde in de chaos


Eerst maar eens een leeg bureau. Als ik merk dat het chaos wordt in mijn hoofd, is de eerste stap voor mij vaak opruimen. Eerst weer ruimte scheppen en dan op een bepaalde manier opnieuw beginnen.


Deze week ben ik begonnen aan een 5-weekse Boost voor mijn Human Design business. Echt super gaaf om aan de slag te gaan met thema’s die al een tijdje voor me spelen en voor mijn gevoel echte stappen te kunnen zetten.


En het voelt ook als een overload.


Zoveel informatie waar mijn ongedefinieerde hoofd mee aan de haal gaat. Ik hoor zoveel goede ideeën en ik krijg zoveel toffe tips. Ik raak super geïnspireerd, ook door alle verhalen van de andere deelnemers.


Dat maakt voor mij, dat mijn hoofd in de overdrive gaat. Ik voel een enorme druk om geïnspireerd te zijn en helderheid te krijgen in mijn hoofd.


En we werken daarnaast aan de hand van een “Playboek”. Met zoveel oefeningen en opdrachten om mee te gaan spelen, dat mijn lege wortelcentrum druk voelt om te gaan doen. Ik voel een enorme druk om ook echt aan de slag te gaan.


Wow… Waar ga ik nu beginnen?


Het mooie van Human Design is dat je hier bewuster mee om leert gaan. Het helpt al enorm om te herkennen dat er een teveel is, want dan kan je bewuste stappen zetten.


En voor mij als Generator gaat dat over waar mijn onderbuik van “aan” gaat. Dus niet: “wat is het eerste dat mijn hoofd vind dat ik moet doen?”, maar “Waar voel ik energie op?”.


Dus eerst maar eens een leeg bureau. De kinderen naar school. De hond rustig slapen in de bench. Stilte in huis.


Ja, ik ben er klaar voor om aan de slag te gaan!


Ps: Wil jij ook meer bewustzijn op jouw energie stroom en hoe de dingen voor jou werken? Ik ben bezig met het ontwikkelen van een super gaaf programma dat gaat over jouw energie stroom. Een tipje van de sluier: Mijn bewuste zon staat in poort 9. Die gaat over orde en planning. Daar stroomt de doe-energie mijn systeem in. Ik ga met jou op reis door jouw stroom. Houd mijn blogs in de gaten!

Comments


bottom of page